Presentació

No, això no és una pedra.

 

Això és una font d’energia, un diamant en brut, una navalla, un nou aliatge, una eina, un trosset de mur, una font de minerals, un lloc on pensar, una roda, un objecte de l’espai, una obra d’art, un encenedor, un granet de sorra, un petjapapers, una postal, una font d’inspiració...

 

Els Premis Innovacat tenen un objectiu clar que perdura en el temps: potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu del nostre territori.

 

Premiem el dinamisme empresarial, el talent, la creativitat, la sostenibilitat econòmica i social, la innovació empresarial i social, la implicació amb el territori, la digitalització, la transformació social. Ens agrada parlar també de capacitats imprescindibles com l’agilitat, la iniciativa constant, la proactivitat i l’adaptació al canvi per avançar, per millorar, per créixer.

 

Innovacat és un espai de trobada, d’intercanvi d’experiències i coneixements, un espai on fer créixer i donar a conèixer el teu projecte, la teva empresa, el teu producte o el teu servei.

 

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Isern i Seidor convoquem aquesta 8a edició dels Premis Innovacat amb l’objectiu d’estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per a l’osonenca.

 

Convocatòria oberta fins al 25 de juliol de 2022 a les 14 h