Altres edicions / Edició 2014 / Els guanyadors
Premi Empresa Avança
Dotació econòmica de 20.000 € i viatge Innovacat

ITRAM HIGIENE, S.L.
Biofinder: Solució innovadora per a la detecció, control i eliminació de biofilms. Centra la seva activitat en l'àmbit de la higiene i la seguretat alimentària. Aquest producte representa un avenç significatiu en el control microbiològic per al sector alimentari, farmacèutic i la restauració.

Premi Empresa Jove
Dotació econòmica de 12.000 € i viatge Innovacat

CATVAMBES S.L.
Neix afavorida pel context social i polític del moment. L'activitat es basa en el disseny, la producció i la comercialització de l'autèntica vamba independentista de Catalunya. L'objectiu que persegueix és consolidar-se com una nova marca de referència dins el mercat català i llançar un nou projecte de calçat dins l'àmbit internacional.


Sessions d'Assessorament en alta direcció

Centre d'Estudis El Seminari, S.L.
Integra el concepte open innovation en el procés formatiu i d'aprenentatge, que considera que el desenvolupament cognitiu de l'alumnat ha de ser fruit de la combinació de materials pedagògics elaborats pels docents del CEES amb la participació intensiva de professionals externs.

Espai Paper, S.C.P.
Es dedica a la divulgació de l'arquitectura amb l'objectiu d'apropar-la a tothom. Una de les línies de treball és ArchiteXture, una col·lecció de joies estampades amb petits fragments d'arquitectura.

Manlleuet, S.C.P.
Ampliació i posada en marxa d'un nou espai del Manlleuet a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, que desenvoluparà la seva activitat com a espai gastronòmic i de lleure.

Mimcord, S.A.
Creació d'una franquícia industrial com a eina d'internacionalització en la fabricació i venda de cordes de paper per a nanses de bosses de boutique.

SCG Aquitània, S.L.
Creació d'una API per al Grup Nació Digital que vol servir de pont entre la quantitat de dades que es generen des de les capçaleres del grup i la resta d'informació en formats automàtics de la xarxa.